Ако искате по-добре да разберете сексуалните предпочитания на партньора си, вероятно ще ви е интересно какво казва астрологията по въпроса.

Овен
Сексуално чувствителните зони при представителите на този знак по правило се намират на главата и особено на лицето. Именно затова Овните като никой друг са пристрастени към целувките – по челото, затворените очи, меката част на ухото, зад ушите, да не говорим за устните. Овенът почти сигурно ще реагира възбудено на галене по косата, лек масаж на лицето или ушите. Често жените представителки на зодията обожават да се целуват с мъже с брада. Ще спечелите мъжа Овен, ако нежно докосвате устните му с пръсти.

Телец
Докоснете шията на представител на този знак, и ще го накарате да се влюби във вас. Телците особено се възбуждат от случайните или псевдослучайни (важното е той да си мисли така) докосвания в тази част на тялото. Телецът не е нетърпелив в секса – той има достатъчно време, за да се наслади на близостта. Затова недейте ако попаднете в еротичната компания на този знак да форсирате събитията. Ако почувства симулация на страст и възбуда у партньора, неговият собствен интерес мигновено ще се изпари.

Близнаци
Ако искате да възбудите представител на този знак, вземете ръката му. Целувайте всеки пръст, като се съсредоточите най-вече върху вътрешната страна на ръката и по-специално на китката. Прокарайте върха на пръстите или езика си от лакътя към подмишницата.

Рак
Сексолозите твърдят, че дълбоките целувки, в които участват зъбите и езика, може да доведат Рака до оргазъм. Въпреки това най-чувствителната към ласки част от тялото на тази зодия си остават гърдите. И мъжете, и жените Раци просто обожават партньорът да докосва гърдите им. Дори и случайното докосване на тази част от тялото предизвиква у този зодиакален знак силно сексуално желание.

Лъв
И мъжете, и жените, родени под този зодиакален знак, се възбуждат от докосвания по гърба. Лекото (или по-силно) драскване по гърба в моментите на интимност със сигурност ще им хареса, а следите от одраскването ще накарат Лъва в следващите няколко дни да си мисли с наслада за вас. Често когато са възбудени, Лъвовете променят цвета на кожата си – когато забележите леко почервеняване, бъдете сигурни, че партньорът ви от тази зодия е готов за любовни подвизи.

Дева
Ако се окажете в леглото с представител/ка на този зодиакален знак, то вашата цел трябва да е стомахът – от зоната под пъпа до гърдите. Приятен за Девата ще бъде лекият масаж около пъпа – с пръсти, устни или език. Нежната активност в тази област ще предизвика еротичен възторг у Девата.
Хората, родени под този знак, харесват „шумния” секс, затова по-добре не мълчете, докато сте заедно в леглото. Девите няма да ви оставят да поспите и след това – те обожават разказите на партньора за усещанията си веднага след като сексът е приключил.

Везни
Ще спечелите еротичния интерес на Везните, ако ги галите в долната част на гърба, близо до задните части. Те се възбуждат от докосвания в тази област не само по време на секс. Ако искате да събудите еротични мисли у представител/ка на тази зодия, просто докоснете „случайно” долната част на гърба на обекта на симпатията ви по време на разходка. Задните части са призната ерогенна зона при Везните – както при мъжете, така и при жените.

Скорпион
Най-страстният и любвеобилен представител на зодиака има най-страстните ерогенни зони – половите органи. Скорпионите се възбуждат от непосредствена стимулация на половите органи – ако повечето от другите знаци не могат да пристъпят към секс без предварителна любовна игра, при Скорпионите тя започва именно по този начин. В емоционален план представителите на тази зодия спазват определена дистанция, която се компенсира от чувствен секс – за тях страстта и сексът са едно и също.

Стрелец
Бедрата и краката са най-ерогенните зони при представителите на този знак, затова не се колебайте да съсредоточите ласките си върху тези части от тялото им, ако сте заедно в леглото. Стрелците се възбуждат от леките, едва доловими докосвания. Което означава – никакъв натиск и щипане. Обожават също леките масажи, така че уверено може да използвате масажно масло при любовната игра. Съсредоточете масажа върху краката и вътрешната част на бедрата с ароматно масло или лосион, ако искате да им доставите незабравимо удоволствие.

Козирог
Най-горещите зони при Козирозите са долната част на корема, подмишниците и под коленете. Представителите на този знак от двата пола се възбуждат от лек масаж в долната част на гърба по посока отдолу нагоре. Гъделичкането е силно еротичен жест за Козирозите.

Водолей
Погалете Водолея по глезените и прасците и ще го спечелите. По време на секс избирайте пози, при които може да докосвате тези зони от тялото на партньора си, за да му доставите невероятно удоволствие. Представителите на този знак харесват нежните интимни докосвания преди и по време на любовния акт.

Риби
За родените под този романтичен зодиакален знак има голямо значение мястото на действието. Така че основната ерогенна зона за Рибите е мястото, където правят любов. Ще ги зарадват водните детайли, шумът от вода, воден матрак или вана, достатъчно просторна за двама. Рибите се възбуждат от докосвания по краката. Може дори да опитате леко ухапване – това ще достави истинско удоволствие на партньора ви.