Преговорите на Ботев с Лудогорец по продажбата на Жоао Пауло може би са родили и още една добра новина за „жълто-черните“, освен тази за финансовото им оцеляване, твърди 7DniFutbol.bg.

Става дума за трансфер на сериозен, но малко позабравен футболист, който ако се възстанови напълно, може да реши възникналите проблеми в офанзивен план на Ботев. Става дума за екс-национала Цветелин Чунчуков, който премина в Лудогорец точно от „канарчетата“.

Там обаче кариерата му се срина и нападателят стигна до резерва в дублиращия отбор. След това и се контузи сериозно. С оглед жестоката конкуренция в авангарда на шампионите, за Чунчуков няма никакъв шанс да хване ръка не само този сезон, но и следващия. Точно това е причината и самият той да иска рестарт на кариерата си.

От Разград нямат нищо против да преотстъпят Чунчуков, включително и треньорът Георги Дерменджиев, но едва след като стане ясно ще бъдат ли продадени Кафу и Вандерсон. Ако бразилците останат в Разград, то Цветелин най-вероятно отново е облече екипа на Ботев.