Младата жена, убита в Куртово Конаре тази нощ, е била наръгана с нож в сърцето. 26-годишната жертва се казва Милена Динова е бил открит тази нощ на двайсетина метра от дома й в Куртово Конаре, съобщава Марица.бг. На тялото се натъкнали четирима нейни колеги, с които тя трябвало да пътува за работа. Младата жена работела в предприятието „Ново мес” в Ново село, откъдето е родом.

Пет минути преди да пристигнат с колата, нейните колеги й позвънили по телефона да излезе на обичайното място в селото, откъдето трябвало да я вземат. Тя им отговорила, че излиза. Когато обаче пристигнали на мястото на срещата, Милена не била там. Затова колегите й свили с колата по уличката към дома й. На 20 метра от къщата видели нещо на пътя. Шофьорът помислил, че е някакъв найлон и слязъл от колата да го махне. Там обаче с ужас видял, че на пътя лежи окървавената и вече мъртва Милена. Веднага позвънил на тел. 112 и мястото за минути се изпълнило с полиция. Тогава станало ясно, че жената е прободена смъртоносно с нож.

От известно време Милена била сгодена за Илиян Найденов от Куртово Конаре и живеела при него. Според съседи двамата се разбирали много добре и съжителствали нормално на семейни начала. Снощи, когато било открито тялото на младата жена, колегите й извикали Илиян, който излязъл сънен от къщата. Въпреки тези показания, дадени пред криминалистите, мъжът все още е сред заподозрените за извършеното кърваво престъпление.

Другата версия е, че убийството на Милена е било предварително планирано и килърът я е чакал с ножа близо до дома й. Везните към тази версия накланя и фактът, че тя е била прободена веднага след като е напуснала жилището.