Краят на годината е вече тук, а това означава, че е време да направим равносметка на изминалата 2016, пише Edna.bg.

Има известни личности, които се борят за място на стълбицата на славата години наред, но не такъв е и случаят със звездите, които ще ви представя днес.ези хора станаха популярни за една нощ, благодарение на силата на интернет.

Запознайте се с интернет сензациите на 2016 година:

Бременният фитнес модел Шонтел Дънкан - една жена, която опроверга всички схващания за бременността, които имахме досега. Нейната снимка, на която демонстрира фигурата си и бременното си коремче в 37-мата седмица от бременността наистина предизвика фурор в социалните мрежи по цял свят.

"Уважавам тялото си, дисциплинирана съм, грижа се за здравето си и със сигурност фигурата не ми е даденост, не е само ген, не съм от генетично кльощавите жени", сподели Шонтел относно начина, по който изглежда.

Двойката, чиято гола фотосесия обиколи интернет за часове - 70-годишните влюбени са заедно от 20 години, а искрата в очите им е вечна. Те провокираха всички с искрената си фотосесия, която показва абсолютно всичко. Ето какво казва и самата двойка за интимните фотографии: "Искахме да покажем на света, че бръчките и остаряването на тялото не са бариерите за любовта, освен ако не им позволиш да бъдат такива. Също както доброто вино, ние сме повече себе си и имаме повече любов, която да дадем, когато сме на 70". 70-годишните влюбени са заедно от 20 години

Момичето-загадка в социалните мрежи - Лил Микела, за която хората се питат истинска ли е или е компютърно обработен персонаж с реалистична визия... В Инстаграм тя се представя за модел и споделя с последователите си свои снимки, но има хора, които се кълнат, че тя е изцяло създадена с компютър, прилича досущ на героиня в компютърна игра и чертите на тялото и лицето ѝ няма как да бъдат реални. Нейната личност вълнува всичките ѝ 75 хиляди последователи, които нямат търпение да разберат дали това момиче с толкова интересни и нетипични черти е истинска или е плод на нечия фантазия. 

Учителят от Добрич, който развълнува цяла България - Венцислав Рачев на 29 г. и шарените му обувки не са единствената атракция, която го прави един от най-необикновените учители на този 15-ти септември. Той има безброй татуировки, живее на село, отглежда собствените си зеленчуци и кара колело до работа. Освен, че е прекрасен учител, той е много секси.

Джанлука Вачи - 50-годишният бизнесмен, който подлуди света с тяло и танци - Вачи бързо спечели симпатиите на дамите в интернет пространството със своята енергия и философия да се радва на всичко в живота. Той е запален не само по танците, но и по спорта. Италианецът е написал цяла книга за начина си на живот и с нея цели да мотивира всички хора да бъдат по-позитивни и отворени към света. Е, сигурно е доста по-лесно да се радваш на живота, когато си милионер и танцуваш върху яхти с красиви жени, но все пак нищо не ни пречи и ние да се порадваме на страхотния външен вид и заряд на Джанлука. Лил Микела

Рекламата с 18-годишния дядо, която просълзи света. Тази история за една млада жена и един възрастен мъж най-вероятно няма да има очаквания от вас край. Рекламата е част от кампанията на известна фирма, която произвежда здравословна храна за домашни любимци - за най-обичаните ни котки. Венцислав Рачев

Джанлука Вачи