Видео с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка, публикува TrafficNews.bg. Покъртителните кадри се разпространяват по-бързо от вирус по телефоните на пловдивските тийнейджъри. На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен пловдивски хотел В ЖР „Тракия“.

От кадрите ясно се вижда, че момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

TrafficNews.bg разкрива, че тримата младежи са на по 17 години и са футболисти във водещите академии под тепетата. Момичето пък е на 15 години и възпитаничка на пловдивско школо.

Видеото е снимано преди няколко месеца, като е едно от трите, което обикалят телефоните на учениците в Пловдив. Другите две видеа са от стаите на хотела, на които и тримата млади футболисти участват в оргията с 15-годишното момиче.

Младежите играят редовно във формациите на своите тимове в юноши- младша възраст, а единият от тях е брат на известен вратар, минал през някои от най-силните клубове у нас. Момичето пък е популярно сред тийнейджърските среди под тепетата, именно с фриволното и предизвикателно поведение.