Всяко нещо на света има позитивна и не толкова позитивна страна, това е така и при зодиакалните знаци, представяме ти тъмната ти страна и тези на твоите приятели.

Овен
Избухващи  – такива са овните.
Понякога са много нетърпеливи, импулсивният им характер често ги погубва в битките с враговете им. Успеят ли сами да осъзнаят слабите си страни, те могат да наложат силната си воля и да ги подобрят.



Телец
Нежното им сърце често им пречи да скрият емоциите си, което ги наранява допълнително. Обичат да се чувстват в безопасност. Понякога са егоистични и амбициозни. Поработят ли върху себе си, могат да бъдат чудесна компания.



Близнаци
Изключително променливи в желанията си и непостоянни в отношенията с останалите. Склонни са да се тревожат за дреболии, трудно се справят със стреса и винаги поглеждат лошата страна на нещата с едно око, за да са готови за нея. Винаги прибързват с първото впечатление и понякога изглеждат повърхностни.



Рак
Взимат присърце всичко, което се случва на останалите. Твърде предпазливи са и понякога нерешителни. Чувствителни са и емоционални, което често ги оставя с рани за близане. Хората със зодия рак имат склонност да преувеличават.



Лъв
Склонни са да бъдат доста егоистични и властни, губят самообладание много бързо. Обичат лукса, като типичен цар на животните. Лъвовете винаги са прави.



Дева
Те са критични и много притеснителни. Осъдителната им природа понякога им носи проблеми в ежедневието.



Везни
Романтични до толкова, че понякога биват отблъсквани от мъжкия пол. Балансирани са по природа, което им позволява да запазят спокойствие, но понякога са прекалено неутрални.



Скорпион
Лесно се обсебват от това, което им харесва и то изцяло завладява ума им, а на моменти са отмъстителни. Бъдете внимателни!



Стрелец
Понякога прекаленият оптимизъм ги кара да се държат странно. Промените в настроението им често кара околните да ги смятат за досадни личности.



Козирог
Не се предават лесно! Фокусират ли се върху работата, забравят за личния живот и обратното. Обичат да налагат мнението си, което дразни останалите зодии.



Водолей
Често се преструват на безразлични и безчувствени, но са много лоялни и честни приятели. Трудно е да разбереш какво чувства водолея, защото рядко изразява напълно своите емоции.



Риби
Сантиментални и чувствителни. Могат да спрат да правят това, което правят за да помогнат на другите. Влияят се от това, което другите казват. Често изпитват страх да тръгнат по правилния път. Трудно взимат решение.