Имам един приятел, който ми обясняваше за нелепите обещания на баща си, че ако синът му мастурбира, ще ослепее и ще му се сплеска дупето во веки. Освен че е малоумна, тази родителска кьорава закана е и садистична. За да не се сдобие с плоска задница, моят авер няколко месеца наред вървял с натъпкан чорап в задната част на панталоните, за да му изглежда гъзето изпъкнало. Явно е предозирал с онанирането и се е притеснявал от татковите пророчества (?!). Истината е, че този ми другар от малък носи очила, но се съмнявам да е заради ищаха му от самозадоволяване. Така де, досега трябваше да съм велможа в някой прилепски клан, ако това беше вярно.

Оказва се, че сексът е толкова пълен със суеверия, че направо си е цяло чудо, че е останало място за оргазъм.
Все едно да вярвам на глупотевината, че щом съм притежателка на плътни и сочни устни, то няма да имам грижа да забременея от раз. Ами то било лесна работа тогава да ставаш майка. Нацупваш джудки и бебето излетяло от утробатата ти, без да разбереш. Ако това беше вярно, сега трябваше да си отглеждам малко африканско племе в хола.

Друга небивалица, на която са се наслушали ушите ми, е свързана със секса по време на менструация. Народният фолклор твърди, че ако правя любов през онези дни от месеца, партньорът ми ще оплешивее. Това, разбира се, не винаги е нещо гадно. За господинчото, който се е изпружил в кревата ми и вече се е запътил към оголване на кубето, много по-естетично би било, ако изведнъж остане без коса. Поне ще му спестя унижението от буклите и ниския кок, с които се опитва да заблуди природата.

Ами тоталната геометрична лаищина, твърдяща, че има правопропорционалност между големината на крайниците и на пениса. Това е такава измишльотина, че до ден днешен все още ми държи влага неприятната изненада, поднесена от бивш любовник, който предполагаше да ме съсече с Ескалибур, а се оказа, че едва ме пробождаше със сгъваемото си джобно ножче. Кокалчето му едва стърчеше от щедрия му иначе на косми пубис. Трябваше да слагам челник и да държа лупи, за да открия това невъобразимо съкровище. Е, нямах това археологическо търпение и набързо го проводих през прага. Заръчах му да се върне, когато порасне. Повече не съм го виждала.

Суеверията, които най ме забавляват, се отнасят до пола на бъдещите ни наследници. Ако искам момче, непременно трябва да заредя чекмежджето на благоверния със слипове, за да му държи топките по-топли. И трябва да получавам разширени вени от правене на секс права продължително време. Бабините девитини твърдят, че мъжките сперматозоиди били по-нахални от женските и щели да връхлетят, блъскайки по стените не само на влагалището ми, но и на тези в антрето.
Народните акушерки твърдят, че ако аз свърша първа, женската рожба ми е в кърпа вързана, но трябва да оргазмирам само и единствено в дни с четни дати, иначе мога да забравя за фльонгите и балеринските обувки.

Ако любимият ми много иска да си избачка един мъжки наследник, то тогава ще трябва да намина до някой географски магазин и да купя един компас. Много било важно главите ни да сочат на север. Така че, ако съвсем неочаквано се появят пирати в спалнята, за да ме прихванат на абордаж, няма да се тревожа. Явно компасът е намерил екипажа на Черната перла, управлявана смело от Джак Спароу*, носещ бебето във вързоп.

* Джак Спароу – главният герой в пиратската филмова поредица „Карибски пирати”. Персонаж, изигран от великолепния Джони Деп.