Овен

Денят ви ще се запомни с това, че ще срещнете човек, който може да се окаже много важен за бъдещето ви. Така че бъдете внимателни в държането си с всички днес.

Телец

Денят ще ви даде много красота, заради падналия сняг . Бъдете внимателни, докато ходите и не правете компромиси с обличането. Вечерта може да се поглезите с повече червено вино.

Близнаци

Денят ще ви затрупа със задачи, точно както снегът навън. Ако се усмихвате повече може да разтопите и най-сериозния си опонент, така че не се колебайте да използвате това оръжие.

Рак

Този вторник може да ви се стори малко скучен, заради превъзнасянето на събитието, свързано с първия сняг. Сложете си кокичета на десктопа, за да бъдете различни.

Лъв

Днес не взимайте важни решения през първата част на деня. Настроението ви може да бъде прекалено рязко и рискувате да загубите позиции. Следобяд ще сте достатъчно уморени, за да се заяждате с когото и да било.

Дева

Това е ден, в който е добре да си починете и възстановите силите си от последния почивен ден. Все пак не губете форма, защото предизвикателствата тепърва предстоят.

Везни

Денят ще ви затрупа с красота. Охкането и ахкането на всяка снежинка и побеляло клонче може да изнерви околните. Не се чудете защо никой не иска да отиде на обяд с вас.

Скорпион

Рожденият ви ден мина и е време да излезете от еуфорията. Да, скоро идват празници, но преди тях има време, в което е добре да поработите, за да може да си купите поне половината от това, което сте си набелязали.

Стрелец

Това, че имате рожден ден не ви прави чак толкова особени. Мнозина са преминали през това изпитание. Освен това след тези 24 часа животът продължава, често по същия начин. Все пак вечерта очаквайте изненада.

Козирог

Този сняг, макар и очакван, може да провали някои ваши планове, но вие бързо ще му намерите приложение. Само където ще се наложи да обяснявате, защото така бързо сте променили мнението си.

Водолей

Студът и снегът не винаги са толкова романтични, но вие сте докоснати от красотата на зимата. Хубаво е да покажете романтичната част от себе си. Мнозина ще бъдат приятно изненадани и вероятно ще получите неочаквано предложение.

Риби

В снега не може да се плува и ако не сте намерили радостта от кишата навън – не я и търсете. Увийте се добре в шала си и се опитайте да не объркате посоката, в която сте тръгнали. Подлагайте на проверка всичко, което правите днес.