Модулите за временната трибуна Бесика бяха докарани преди минути на Лаута. Конструкцията трябва да е готова за дербито с Ботев на 20 ноември.

От точно 20 модула от по 5 реда ще бъде изградена временната трибуна Бесика. Модулите, които можете да видите на снимката са 2 вида. Предните са съставени от площадка и 5 реда зад нея, а задните от още 5 реда. На трибуната ще бъдат поставени и седалки, които обаче ще са без облегалки, тъй като това ще е ултрас сектор, на който едва ли някой, някога ще гледа мач седнал. Трибуната ще е на отстояние около 8 метра от аутлинията. Нивото на очите на зрителите на първия ред ще е на около 220 см. височина. Трибуната ще е за близо 1100 зрители. Пред нея ще бъде оставена предпазната мрежа, която съществува и в момента.

 

Междувременно ръководството на Локомотив реши да направи жест към феновете на отбора, като намали цената на билетите за временната трибуна "Бесика". На предстоящия двубой с Ботев пропуските ще струват по 3 лева, вместо първоначално обявената цена от 5 лева.