Снощи новият МОЛ в Пловдив, който ще носи името Марково тепе грейна, видя репортер на Glas.bg. След като през нощта бяха направени пробите на светлините, тази сутрин трескавата работа по откриването на търговския комплекс продължава. Десетки работници мият големите стъклени фасади, а и отвън си личи, че вътре кипи сериозен труд.

 

Молът отваря врати за първите си посетители точно в 10 ч. в петък, 28 октомври, като ще предложи дълъг тридневен шопинг маратон, много забавления, изненади и големи отстъпки. Търговският център има всички шансове да се превърне в новото любимо място за пловдивчани и гости на града, тъй като ще е полезен, интересен, забавен, място за срещи, творчество и всякакви развлечения.

Първият му ден ще мине под знака на магията и цирка. На всеки кръгъл час на различни места в центъра най-добрите улични циркови артисти, фокусници и магове ще правят всякакви номера. Вечерта от 19:00ч. в централното фоайе магьосникът на българския поп Влади Ампов-ГРАФА ще изнесе специален концерт за най-нетърпеливите.

Вторият ден е посветен на танците. На 29-и октомври, събота, на всеки кръгъл час на различни места в Мол Марково Тепе, танцьори от цялата страна ще представят уменията си в модерните и класически танци. От 19:00ч. най-слънчевото момиче на хип-хоп сцената Михаела Филева и неподражаемият ВенЗи ще продължат доброто настроение с невероятно музикално шоу.

На 30-и октомври, неделя, Мол Марково Тепе отваря врати за всички семейства и техните деца. Ще има много забавления, рисунки, смях, танци и песни.
Всички прояви в новият развлекателен и търговски център ще са с вход свободен.
Мол Марково Тепе се намира на бул.”Руски” № 54, на пешеходно разстояние от централната главна улица на града и е лесно достъпен с автомобил и градски транспорт. Сградата впечатлява с изчистени линии и умело подбрани цветове за фасадата, което може скоро да я превърне в един от новите символи на Пловдив.