Овен

Този понеделник ще ви се струва, че няма непостижими неща. Това обаче не е точно така и внимавайте да не се спънете по пътя към непостижимите върхове.

Телец

Денят обещава да бъде много успешен или по-скоро полезен за вас. Дори да не ви се случи нещо грандиозно информацията, която ще получите ще бъде от изключителна полза. Вслушвайте се във всяка дума.

Близнаци

Този понеделник ще бъде един от най-хубавите ви първи работни дни. Очаква ви много интересно приключение на работното място, което ще ви зареди с енергия за дни напред.

Рак

Този понеделник ще получите помощ от най-неочаквано място. До този момент дори може да не забележите, че имате нужда от нея, но някой ви е наблюдавал много време и е решил да реагира.

Лъв

Денят обещава ново познанство. Началото може да изглежда обещаващо, но е добре да бъдете нащрек, колкото и да ви харесва човека. Имайте 1-2 наум.

Дева

Понеделник ще ви завари в добро настроение, така че не се оставяйте на меланхолията да ви победи. В работата ще имате много възможности за изява, не ги пропускайте.

Везни

Сега е много важно да бъдете такива, каквито сте. Не си слагайте спирачки и не завоалирайте мнението си, защото после ще се чудите защо не сте били правилно разбрани.

Скорпион

Колкото и да ви се иска няма как всичко, което искате да се случи веднага. Пътят към успеха, освен труден, е и бавен. Понякога това дори е най-мъчителната част от него.

Стрелец

Денят е подходящ за това да се погрижите за здравето си. Направете профилактичните си прегледи. Ако нещо ви тревожи не се колебайте да се консултирате със специалист.

Козирог

Сега е моментът да поискате отговори на всички въпроси, чийто отговор искате да знаете. Ако на някои от тях не ви бъде даден отговор може да действате по свое усмотрение.

Водолей

Днес ви предстои да откриете своя нова способност. Тя може да не е толкова типична за характера ви, но нека това не ви притеснява. Много бързо ще се адаптирате към нея.

Риби

Денят започва обещаващо. Ще ви е нужна повече концентрация и ще трябва да запазите тази кондиция за по-дълго. Започва един доста активен период за вас, на който трябва да издържите.