Днес ще ви представим един от успешните бизнес модели стартирали от град Пловдив. Ще си поговорим за Rio.bg.
За 4 години Rio.bg се превърна в един от водещите сайтове за колективно пазаруване с близо 36 % пазарен дял в нишата „Колективно Пазаруване“ и много доволни клиенти.
Изгодни оферти с до 90% намаление съчетани с лоялно отношение към бизнеса и потребителя доведоха след себе си 950 000 доволни и редовни клиенти.


Ако все още не сте срещали този бизнес на кратко ще ви разкажем как работи:
"Всеки ден от екипа на Rio.bg подбираме най-добрите места за забавлeние, хапване, студиа за красота, спорт и танци, различни курсове, екскурзии, екстремни изживявания... все полезни и готини неща и услуги - на цени, които ще ви станат любими. За да използвате намалението е необходимо да закупите оферта само докато е активна на сайта, като извършите плащане по един от посочените начини. След като направите плащането, автоматично ще получите т.нар. ваучер в своя потребителски профил в Rio.bg. Ваучерът можете да свалите и разпечатате и да използвате услугата", разказва Светослав Нанчев, управител на Rio.bg.

Защо Rio.bg?

"Кръстихме сайта така, защото за 4 години сме доказали, че при нас ще намерите най-РеалноИзгоднитеОферти, най-забавните приключения и релаксиращите удоволствия. Фактът, че хиляди потребители ни се доверяват, ни носи удовлетворение, но и ни подтиква да работим още по-усърдно и всеотдайно. За екипа ни винаги е било от първостепенно значение вие, нашите потребители, да сте доволни от предлаганите оферти, отстъпки и отношение при обслужването от наша и от страна на бизнеса.
Не на последно място ние се гордеем и с добрината която правим. Rio.bg е дарител в доста кампании. Подкрепяме както дечица в неравностойно положение, така и възрастни самотни хора за които пенсията все не стига.
Водени от добрината ние сме щастливи, когато знаем, че ви доставяме удоволствие", разказа още пред екипа ни г-н Светослав Начев!