Вандали продължават да трошат новите автобусни спирки в Пловдив. От две седмици спирката на ул "Съединение"  до светофара преди Форума в „Тракия” е със счупено стъкло. Все още никой не е махнал стърчащите парчета, останали в зейналата дупка.

Хората, които чакат автобуси на заслона, избягват да сядат близо до опасното място, пише "Марица". „ Най-вероятно пияни или наркомани са си пробвали силите”, предположи Тина Добрева, която живее наблизо и всеки ден чака тук градския транспорт. „Такива сме ние, българите, не можем да пазим. На кого му пречат спирките , та да ги троши”, възмущава си 80-годишният Иван Кехайов

Още една спирка е станала „жертва” на хулигани. Заслонът се намира на бул." Източен" веднага след Макдоналдс в посока стадион „Христо Ботев”. Едното стъкло е пукнато и трябва да се подмени, за да не пострада някой от минувачите.

Преди време Марица.бг писа за изпочупени стъкла на спирки в район „Северен”, на Сточна гара, на Коматевския възел, на бул.”Руски” и на бул.”Шести септември”.