Един от футболистите набор 2002 от отбора на  Локомотив Пловдив е бил изгонен от тима, след като заедно с още 5 момчета от отбора са решили да си правят нощно къпане по време на лагера им в Банско, научи Glas.bg.

Футболистът е отстранен от старши-треньорът Георги Недевски след консултация с шефа на школата на черно-белите Петър Пашев. Според информация на Glas.bg Пашев е посъветвал и е дал разрешение на Недевски да изгони и шестимата провинили се футболисти. Треньорът обаче е взел решение да накаже жестоко само един от тях. За "назидание" останалите петима "режимлии" на следващия ден, дори са били титуляри в контролата с ЦСКА.

Среднощните им геройства обаче явно са оказали влияние и пловдивчани загубиха от червените с 2:1. След мача целият отбор заедно с въпросните 5 играчи са били на въпросния басейн. Вечерта пък Георги Недевски е решил да накаже целия тим, като им е събрал мобилните устройства.


Междувременно Glas.bg разбра, че като помощник на Недевски на лагера осигурен от БФС се подвиза шефът на частна школа. Става въпрос за Михаел Ангелов който е собственик на школата Супер Старс. Името на тази частна школа не за първи път се появява около школата на Локо Пд. Преди известно време, след като Джоров обяви на цял отбор деца в очите, че не стават за нищо, услужливо ги пренасочи към въпросната частна школа. Някои от децата дори направиха няколко тренировки в Супер Старс, преди Христо Крушарски да се намеси и да бламира решението на бившия шеф на школата на Локо Пд, който напусна след сериозен скандал придружен със записи, обвинения и последван от една дузина декларации, писма до медии, изпросени похвали от специалисти и какво ли още не. В момента Джоров все още е безработен!

Днес отборът изигра втората си контрола и победи Славия с 2:0.