Лек автомобил блъсна малко момиченце, което бе на разходка с баба си до Спортното училиче в Пловдив. За щастие мъжът, който управляваше автомобила успя да реагира, тъй като караше с ниска скорост и удари детете леко, видя репортер на Glas.bg. Малкото момиченце, което изненадващо е изскочило на пътя бе хвърлено на метър от колата, но за огромен късмет се размина само със сериозни ожулвания по едното краче.

Виждайки удара и идвайки от отсрещната стрaна със своя лек автомобил спортистката Ива Пранджева изскочи и грабна детето в ръце. Участничката в Сървайвър с невероятен рефлекс и скорост премести детето на тротара, където бабата започна да го успокоява. Момиченцето плачеше неутешимо от болката и уплах, но за щастие в крайна сметка се оказа, че няма сериозни наранявания.

Притесненият шофьор сам пожела да се обади в полицията, въпреки че бабата на детето желаеше по-скоро да го прибере у дома. Шофьорът извади мобилния си телефон и позвани на 112, за да сигнализира за инцидента. Той направи това, след като се увери лично, че детето не е пострадало сериозно. Първата реакция на мъжът бе да предложи на бабата на детето веднага да ги отведе до близката болница, за да направят снимка на крака на момиченцето, за да бъдат сигурни, че то не е пострадало.