Няколко пловдивски DJ познати добре на широката публика от нощните заведения на Пловдив, се обединиха и заедно създадоха фирмата "Парти Евентс България". Момчетата, които заедно през годините, разтапяха женските сърца под тепетата, са напрали страшна сила и в момента са на конвентируемата фирма за сватби. Те буквално вдигнаха сватбите на целия български елит. Само последните им 2 сватби предизвикаха огромен интерес в медийното пространство. Става въпрос за празненствата на Цвети Пиронкова и фолк дивата Джена, която се омъжи за Малкия Канар.


Шестима DJ-и са лицата на компанията, но още няколко известни под тепетата техни колеги им помагат. Иван Бончев, Весо Попов, Орлин Крумов, Коко, Дънди и Маxman са познатите лица в Парти Евентс България! Бончев става известен под тепетата от Миx Клуб Калигула, където дълги години е зад пулта. След престоя си на стълбите на Каменица Бончев гастролира в няколко култови чалготеки под тепетата и на морето! Весо е познат от Будоар, Инфи и още няколко топ фолк бара от близкото минало. И двамата бяха доста палави през годините, но вече са улегнали мъже, показва бърз поглед във фейсбук профилите им. Орлин познаваме от Палмите, Хистерия и Галакси. DJ Maxman бачкаше в Ликьор, а в момента работи и в една от най-елитните фирми за звук и светлина. Коцето и Жоро са с най-голям опит в сватбите и тържествата, който много помага на по-младите около тях.


Бурните времена и за повечето от тях отминаха отдавна и любимите дисководещи на Пловдив вече имат постоянно дамско присъствие около тях! Сигурно точно това е причината да се насочат към воденето на сватбени тържества.