Ново място с яка музика и уникален интериор отвори врати в "Капана". Името на бара е "Rock Bottom", намира се точно до "No sense", а името му може да ви говори някои неща. Слизайки по стълбите след входната врата не само се отпрявате надолу в буквалния смисъл. "Rock Bottom" е идиом от английски език, което означаваш да стигнеш най-ниската си точка, да удариш дъното.

Барът е работил само два дни, но след изключителното си добро откриване с над 200 души, се очаква да се "движи" във възходяща линия. Музиката, която ще чуете в нощното заведение може да е рок, да е хип-хоп, хаос,българска и друга, но разбира се без чалга. Свежо нововъведение пък ще позволява да си поръчате, кое да парче от място чрез фейсбук, просто като напишете музикално си желание на страницата на клуба. Предвижда се да има тематични вечери.

Интериорът "Rock Bottom" няма да ви остави безразлични. С уникалните си русинки на бара и столовете, дървените части залепени около диджейския пулт и бара, както и имитацията на тухли - боядисан стериопор всичко, определено впечатляват. Всичко вътре е направено на ръка. Да не забравяме и пейката отвън, която вечер четирима сядат, покрай тях още петима пият - друга атракция на заведението. Като добавим и червения килим контрастта като обстановка е повече от очевиден. От изискани дами до рошави метъли са добре дошли.

Цените на много от вас ще ви се понравят. Шот "Йегермайстер" за 1,39 лв. просто ви пшриканва да ударите дъното и то не финансовото. Не се чудете, а още в петък пробвайте ново място в "Капана".

Най-много обаче ни впечатли мадамата, която е лице на бара. "Тук тя командва", разкри собственикът Венци, който под тепетата е познат с уменията си край билярдната маса, а в България с участието си в Биг Брадър. "Тя ще реши, на кой барстол да седнеш. На този, на който пише играч или на този, на който пише мисир", шегуваше се Венъма, както го знаят приятелите му от Кършияка.

Още снимки и подробности за Мис Rock Bottom - довечера, само в PlovdivGlas.bg, освен, ако не сте точно там и не научите повече сами.