Новата серия BellHYPOAllergenic – изключително достъпна хипоалергенна козметика

Bell разработи специална серия продукти, които да посрещат нуждите на хората, склонни към алергии и раздразнения – BellHYPOAllergenic с висококачествени съставки и нежни формули. Продуктите BellHYPOAllergenic не само подчертват естествената красота на всяка дама, но са и с отлична кожна поносимост.

Козметика BellHYPOAllergenic е предназначена за хора с чувствителни очи, носещи очила или контактни лещи, и за всички, склонни към алергични реакции, възпаления и раздразнения. Не съдържат потенциалните алергени, които са чести причинители на лющене, изсушаване, сърбеж, раздразнение, зачервяване и очни възпаления. Това е и причината линията BellHYPOAllergenic да е изключително подходяща за хора с чувствителна и склонна към алергии кожа. Всички продукти са с дерматологично доказана кожна поносимост, а тези, които се използват в областта около очите са изследвани и офталмологично. Тестовете са извършени от независим институт. Всички формули са изпробвани върху група от 40 души, които са характеризирани с атопична и особено чувствителна кожа. След нанасяне на козметика HYPOAllergenic при никой от тях не е отчетена алергична реакция или раздразнение от нанесените продукти.

Козметичната линия гарантира отлична поносимост и модерен грим с широка цветова гама от нежни до смели ярки нюанси.

Подходяща са за всеки тип кожа, не само за чувствителна и алергична, перфектна и за прикриване на акне и комедони. Подходяща е и за хора, склонни към раздразнения, причинени от външни агресивни влияния.

Bell HYPOAllergenic – More than make-up.

HYPOAllergenic

Пудра червило

Матира, осигурява кадифено нежен равномерен цвят. Нанася се лесно и има изглаждащ ефект. Съдържащите се емолиенти предпазват устните от изсушаване, като ги хидратират и подхранват. Образува защитен филм за интензивен цвят, устойчив на размазване и с изключителна трайност. Не се събира в гънките на устните. Подчертава и оптично дава обем.

HYPOAllergenic Спирала Strong

Заложете на красивите, интензивно подчертани мигли!

Специално създадената спирала с обемна формула подчертава интензивно миглите. Професионалната четка ги отделя перфектно и обгръща всяка мигла, като чувствително увеличава нейната дебелина и дължина.  Още с първото нанасяне очите са красиво подчертани. Не се рони и запазва своя ефект часове наред.

Не съдържа аромати. Дерматологично и офталмологично тестван продукт.

HYPOAllergenic

Хидратираща основа за фон дьо тен

Иновативна хидратираща формула! Съдържащият се захарен растителен комплекс хидратира интензивно кожата, заздравява естествената защитна бариера на кожата и предпазва от дехидратация. С хиалуронова киселина и алое вера за максимален ефект. За дълготраен грим без раздразнения.

Дерматологично тестван продукт.

HYPOAllergenic

5-в-1 Компактен фон дьо тен SPF 25

Компактен кремообразен фон дьо тен с мултифункционална формула. Съдържа хидратиращи съставки, който не подчертават сухите зони. Нанася се с лекота със специалния апликатор. Не изисква нанасяне на база за грим, защото фон дьо тенът се адаптира перфектно и създава кадифено нежен тен с матиран пудра ефект. Има коригиращо действие – изравнява тена и надеждно скрива несъвършенствата. Видимо изглажда кожата и й придава красив здрав вид. Защитава от вредните слънчеви лъчи.

Цветове:

01 NATURAL

02 SAND

03 GOLGEN BEIGE

Таота ЕООД, град София – 1407, ул. Страцин №17, тел. /факс 02 962 05 71

email: [email protected] web: www.taota.com