Забавен великденски колаж осмя станалото печално известно наклонено кръгово във Варна. Колажът се разпространява в социалните мрежи и варненските групи в тях със следното послание “Скритият замисъл!Весели празници, скъпи Варненци! :)Колаж: Venhy Bastar.”, е посланието с което той се разпространява, пише "Нова Варна".

Явно отсега нататък елипсовидното кръгово, което предизвика много брожения покрай финала на ремонта на булевард “Левски”, ще е сред любимите на шегаджиите теми. Кръстовището безспорно е една от темите на седмицата, прочула града ни дори в национален мащаб. Елипсовидно кръстовище във Варна е нов абсурден проект за милиони, възмутиха се онзи ден публично от Камарата на архитектите в България (КАБ). Пътният възел, за който държавата отпусна над 80 млн. лева, може да се окаже незадоволителен на финала, предупредиха от Камарата. Преразход на материали, бетонирани и асфалтирани зелени острови, елипсовидно, наклонено кръгово кръстовище – така изглежда най-новият булевард на Варна – “Васил Левски”, според Камарата на архитектите. „Проектът изцяло отговаря на нормите за проектиране, което гарантира експлоатационните характеристики на всички обекти, така че не би трябвало да има проблем”, заяви в светкавичен отговор зам.-кметът на Варна Христо Иванов.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html