Какво обичат в секса пловдивчани? Този въпрос ни накара да влезем в един от популярните сексшопове под тепетата.

Разхождали ли  сте се по улицата и изведнъж виждате надпис „Sex shop”? Искали ли сте да погледнете вътре, но ви е било срам  от случайни минувачи, които най-вероятно никога няма да видите отново?  Не се притеснявайте, ние от Plovdivglas.bg  решихме да надникнем и да ви разкажем, какво се крие зад тъмните стъкла, а също и какво търси пловдивският  потребител и любител на нестандатния секс.

Като за начало е добре да знаете, че в тези магазини влизат и нормални хора, а не само извратеняци, както вероятно си мислят много от вас. Нали сме си в Капана решихме да проверим местния „Ерос” , какво предлага за своите клиенти. Това, което първо виждате, като влезете, е млада продавач-консултантка, която ще ви насочи към желаният от вас продукт. Разнообразието, както можете да видите от снимките, е изключително голямо при  всеки вид артикули. Разбрахме, че най- често клиенти на тези магазини са  млади хора между 25 и 40-годишна възраст. При дамите най-търсени продукти са аналните топчета, вибраторите и секси бельото. Докато при господата хит са помпите за пениси, различни видове медикаменти -  виагра на билкова основа, лубриканти и такива за задържане на еякулацията, както и изкуствените вагини. Точно най-търсените (топчетата и помпите) и при двата пола се оказва, че поне на първо четене се използват за упражнение и експерементиране със  съответните човешки органи.

Много често клиентите посещават сексшоп за подаръци, къде сериозни, къде не. Какво е женско парти без свещичките под формата на полов член?  Често дамите получават вибратори от свои приятелки, при повечето случаи не от нужда, а само за забавление. Като стана дума за вибратори,  в момента най-новото при тях е добрата маскировка. Гледаш четка за руж, но всъщност не е само за пудрене, не не!  Същата работа и с червилото – за устни е, но не само за тези на лицето.

За мъжете пък има голямо разнообразие от надуваеми кукли и изкуствени вагини. Освен, че куклата ви може да бъде с различен цвят на кожата, също може да бъде и знаменитост. Има и мъжки такива .

Да не забравим камшиците! Разбира се, има добър репертоар и за феновете на садо-мазото.  Освен камшиците, кожени и не само, има палки, въжета, люлки,...  само попитайте!

Още една класика за сексшоповете може да откриете във въпросния  магазин – порно филми. Нови, стари, класики вие избирате! 

Е, вече не се чудите,  какво има в магазините за възрастни! Няма нужда да ни благодарите!  Все пак новото ни запознаство със секси продавачката не е малка награда за нашия труд.  Ако сте харесали нещо, там вече не може да ви помогнем . Трябва сами да си го купите!