“Марица” победи “Берое” с 2:1 в Стара Загора в мач от 17 кръг от първенството в ЗОНАЛНА ГРУПА - ДЕЦА U15 (2004) . Двубоят се игра на изкуствения терен над стадион "Берое" и бе интересен, а “жълто-сините” успяха да стигнат до успеха. Антонио Спасов откри за “Марица”, домакините изравниха чрез Пенко Цонев през второто полувреме. Петър Пашев в края на мача реализира втория гол на сметката на пловдивчани, който се оказа и решаващ за крайния изход.

След попадението Берое бе по-активният тим, пренесе играта в полето на съперника, но така и не успя да отбележи попадение въпреки създадените шансове за това. След почивката "зелено-белите" останаха с 10 души, но въпреки това стигнаха до изравнително попадение. Играчите на Берое имаха възможности и за пълен обрат, вратарят на Марица обаче спаси своите. 

С 28 точки в актива си “Марица” заема 5-то място в класирането заедно с “Нефтохимик”. На 27 април възпитаниците на Христо Фурджев приемат “Чавдар” (Пловдив). В следващия кръг Берое гостува на Пълдин (Пловдив).