В Ботев Пловдив забравиха двама от юношите си за специална тренировка, която се проведе днес. В жълто-черния клуб подготвиха специална програма за развитието за перспективните си млади играчи, с които да се работи за физика.

Днес на Гребната база се проведе първото такова занимание под ръководството на кондиционния треньор на канарчетата Атанас Николов. В групата футболисти бяха Радо Терзиев, Александър Тонев,и Лазар Марин от представителния отбор, както и младите надежди на клуба Атанас Чернев, Стефан Попов, Мартин Русев и Георги Трифонов от U17.

Преди седмица обаче още двама играчи бяха определени от спортно-техническото ръководство, като футболисти, които трябва да се включат в тази група. Това са 17-годишните Станислав Работов и Иво Казаков от тима до 19 години. Те днес отсъстваха от заниманието, а причината е повече от странна - не е им е казано за тренировката, показа проверка на Glas.bg. Със сигурност подобно отношение едва ли се е понравило на двамата футболисти, а показаното към тях "внимание и ангажираност" едва ли е в плюс за Ботев Пловдив.

Заниманието пропуснаха и трима футболисти от набор 2001, тъй като те са на лагер националния отбор. Това са Димитър Тонев, Димитър Пройчев и Тодор Петков.

Следващото занимание е утре сутрин.

По-рано днес на базата на канарчетата пристигна Ферарио Спасов, който ще застане на кормилото на школата на Ботев Пловдив. Ще успее ли специалистът да вкара ред в школата на Ботев Пловдив и подобни абсурдни ситуации да не се повтарят предстои да видим.