Сексапилната моделка Емили Ратайковски прикова вниманието на мрежата с нова гореща снимка от плажа. На кадъра красавицата позира с доста по-пухкавата си приятелка Кейтлин Кинг. Вместо да предизвика одобрението и позитивните коментари на всички с черно-белия фотос, на който се вижда апетитното ѝ дупе, хубавицата си навлече гнева на потребителите в мрежата.

Феновете ѝ решиха, че Ратайковски нарочно се е снимала с пълничката си приятелка, за да може да изпъкне и да изглежда още по-привлекателна.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beach buns @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

„Защо унижава приятелката си по този начин, качвайки снимката в социалната мрежа?, питат последователите ѝ. „Нарочно си сложила снимката, за да покажеш, че тялото ти е много по-хубаво от това на твоята приятелка”, отбелязват други. „Пълният човек не изглежда нито красив, нито здрав, нека не бъдем лицемери”, коментират трети.

Ратайковски не остана безмълвна и написа, че смята приятелката си за много привлекателна и е изключително радостна, че се пече на плажа в бански на модната линия на моделката - Inamorata. Емили призовава последователите си да запомнят, че пълните момичета са толкова красиви, колкото и слабите.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ready for mexico ????????♥️????

A post shared by ✨Caitlin ???? King✨ (@himynameiscaitlin) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????

A post shared by ✨Caitlin ???? King✨ (@himynameiscaitlin) on