Известна пловдивчанка е изнудвана от турци за голяма сума пари. Това съобщи самата тя пред Glas.bg. Става въпрос за плеймейтката Антония Иванова, която в момента живее в София и майка на детето на футболиста на Черно море Дани Кики. Сексапилната девойка днес е разбрала, че е останала без инстаграм профила си, в който е имала 70 000 последователи. Както е известно момичетата с толкова много последователи извършват рекламна дейност и така печелят сериозни пари, а "инфлуенсъртвото" отдавна се е превърнало в професионален бизнес.

Турски хакери обаче са хакнали профила на Антония и сега я изнудват за пари. С множество мейли тя приканвана да се свърже с определен профил и да преговаря за сумата, за която да и върнат акаунта. Антония не можела и да репортне до хората на Марк Зукурбърг, защото всеки репорт касаещ нейния профил се препраща до въпросните турски хакери, които веднага й връщат съобщение, че единствения начин е да им плати откуп.

Същите хакери наскоро "обраха" по същия начин Моника Валериева, Биляна Йотовска и други известни българки. Говори се, че откупните суми варират от 3 до 10 000 евро в зависимост от броя последователи, който има хакнатия профил. Антония е твърдо решена да не преговаря с хакерите и поради тази причина не знае, колко пари ще и поискат те.