Снимка: Булфото

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си впечатления след победата с 1:0 над Лудогорец в среща от 23-ия кръг на Първа професионална лига. Опитният наставник опроверга слуховете, че може да стане треньор на “орлите”.


 

“Важна е победата, поздравявам момчетата. През първото полувреме ние имахме предимство, а през второто - Лудогорец. Можеше по-рано да приключим интригата. Имахме доста добри ситуации за контраатаки. Надяваме се на нашия стадион да побеждаваме винаги. Поздравявам футболистите”, започна треньорът на “моряците”.

“Имахме 3-4 ситуации. Добре е, че използваме статичните положения. Имаше голямо желание. Хубаво е, че победата дойде при нас”, добави още той.

“Това са спекулации. Знаете как е с медиите по света: Някой казал нещо някъде, друг го написал, трети преписал. Дори казах на момчетата да не четат тези неща, да не се разконцентрират и да мислят единствено за победата. Ако шефовете са доволни от мен, със сигурност съм в Черно море до лятото. След това ще седнем, ще видим дали целите са изпълнени и ще преценим какво ще правим”, коментира специалистът.

“Имаме още три мача, в които трябва да спечелим точки, за да запазим мястото си в шестицата”, завърши Илиев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html