Денят ще разкрие пред околните реалните ви възможности. Бъдете концентрирани и не се колебайте да вземате стойностни решения.
Вечерта излезте и си отдъхнете. Само така ще презаредите енергията си качествено.
 
ОВЕН
Емоционален дисбаланс
Днес са възможни недоразумения и получаване на информация, различна от реалната. Тежък ден, през който се активизира инстинкта към заграбване, неудържим апетит и склонност към кавги и авантюри. Труден и нервен ден, през който представителите на Овен ще разполагат с добри възможности за реализация на материални цели и за постигане на парични печалби, но емоционалната ви нестабилност ще е изразителна. 
 
ТЕЛЕЦ 
Много внимавайте
В страхотно настроение сте. Излъчвате енергия и едва ли ще се намери нещо, което да ви се спре. Вложете повече старание върху задача, която ви затруднява, така по-лесно ще постигнете желания резултат и ще внесе известно успокоение у вас. Терминът „внимание” се отправя към всички представители на Телец. Събота ще е много напрегната за реализация на материални цели.
 
БЛИЗНАЦИ
Душевно притеснени
Среща с приятели ще ви разсее и зареди с приятни емоции. От вас зависи да имате това, което искате. Проявления, свързани с насилие, с разрушаване на старото и коренни промени могат да направят деня ви по-тревожен. От гледна точка на материална реализация и делови контакти, събота ще е напълно успешна за Близнаците но това едва ли ще е достатъчно, за да се освободите от натрупаните в продължение на месеци проблеми и притеснения. 
 
РАК
Успешни контакти
Обзети сте от съмнения и несигурност дали това, което правите е най-правилното. Днес е важно да не се поддавате на гняв и лакомия, както и да не водите заседнал начин на живот. Не бива да се подписват важни документи и да се впускате в рисковани начинания. Представителите на Рак ще се сблъскат с неприятности при реализация на професионални цели. ще имате един или повече противници, тъй че бъдете внимателни и своевременно преценете начина, по които следва да действате. 
 
ЛЪВ
Успешни завоевания
Успешен ден. С каквото и да се занимавате ще го правите с удоволствие и най-вече качествено. Тежък ден, през който е добре смирено да работите за своето пречистване и си наложите повече самоограничения. Много благоприятен ден, характерен с изразителен късмет, добри външни условия за реализация на желани цели, и активни действия в съответните сфери свързане с интересите ви. необходимо е обаче и внимание. 
 
ДЕВА
Пазете се от околните
Имате конкретни планове и ще правите всичко възможно да ги осъществите. Неблагоприятен и конфликтен ден, чиято енергетика провокира към агресия и насилие. При осъществяване на контакти в обществените и приятелските среди, за преобладаващия  процент от Девите  е видимо ярко емоционална напрежение през този ден. За реализацията на целите си бъдете спокойни. 
 
ВЕЗНИ
Добър късмет
Планирате повече задачи за днес и въпреки, че времето може и да не ви стигне, трябва да се отбележи ентусиазма ви. През днешния е възможно да станете жертва на различни провокации, подтикващи към глупави постъпки и авантюри. Добрият късмет на Везните е характерен през този ден, и спокойно може да разчитате на подкрепата му при реализация на целите, по които действате. 
 
СКОРПИОН
Тежести и проблеми
Разумно е да се съсредоточите върху работата си и да не пилеете енергията си, обсъждайки хорските недостатъци. С правилни изводи, самооценка и смирение ще може да се противопоставите на гнева, агресията и разрушението, които властват през днешния ден. Не е възможно да се даде точно определение за причините породили проблемите при вас, но е сигурно, че много скоро тяхното последователно разрешаване ще започне. 
 
СТРЕЛЕЦ
Концентрирайте се
Този ден ви предлага прекрасни възможности, от които непременно трябва да се възползвате. Най-доброто, което може да направите за себе си сега е да пристъпите към пречистване, смирение и въздържание. И представителите на Стрелец се сблъскват с проблеми о външни източници, които за едни от зодията се свързват с материални или делови въпроси, а при други от зодията обхващат ситуации от лично естиство. 
 
КОЗИРОГ
Контакти
С присъщото си старание ще внимавате във всеки детайл от работата си, така щото да се доближите до съвършенството. Насочете енергията върху вътрешното си състояние, обърнете внимание на нуждата си от смирение и самооценка. През този ден ще е най-добре да се ориентирате към контакти в приятелските или обществените среди. 
 
ВОДОЛЕЙ 
Посветете съботата на себе си
С дружелюбно поведение и в конструктивен дух ще преминете през днешния ден, но са възможни и изненади. С отворени сетива ще възприемете по-добре посланията на деня, подтикващи към смирение, пречистване и самоограничения. Денят не е благоприятен за контакти, на които ще дискутиране въпроси от деловото всекидневие или бизнеса. 
 
РИБИ 
Добри делови възможности
Вътре в себе си имате добри очаквания за нещата, които ви предстоят. Денят е изключително подходящ за завършване на дългосрочни дела – резултатът ще надмине и най-смелите ви очаквания и това ще повлияе на отношенията ви с околните. Шанс на Рибите е силен за реализация на цели, които засягат деловите им намерения или се свързват с личните нужди. 
Вечерта излезте и си отдъхнете. Само така ще презаредите енергията си качествено.