През изминалия уикенд се проведе четвъртото издание на турнира "Йордан Йовчев". В състезанието взеха участие деца на различна възраст от 23 клуба по спортна гимнастика от цялата страна. Събитието се проведе в столичната зала „Раковски“, която не успя да побере всички желаещи да присъстват. Всички участници получиха много предметни награди от спонсорите, сред които бе и пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България.

Състезанието беше за двете направления юноши и девойки, младша и старша възраст. Целта на надпреварата е да обогати държавния спортен календар при децата, защото в него липсват достатъчно турнири за подрастващи.

 Легендата на световната спортна гимнастика Йордан Йовчев благодари на всички състезатели, треньори и съдии за доверието и сподели: "Имаме страхотни млади деца. Въпросът е ние да имаме правилната методика, търпение и отговорност да се грижим за тях, за да може те да се реализират“

Събитието този път премина и с много радостни емоции, тъй като на този ден празнува и своя рожден ден г-н Йордан Йовчев.