На са малко онези, които смятат външността на Ким Кардашиян за невероятна. Много нейни фенки от цял свят се стремят да ѝ подражават и да приличат на нея. Манията по риалити звездата е достигнала такива висини, че все по-често красиви момичета с изваяни и стройни тела правят всичко, за да се сдобият с пищните ѝ форми, пише Факти.бг.

 

Девойките с охота лягат под ножа, за да се сдобият с бразилско дупе и огромни гърди.

Тази 20-годишна рускиня обаче, твърди, че никога не се е подлагала на пластични операции и сама е постигнала своята фигура по естествен начин, чрез тренировки и правилно хранене.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????‍♀️

A post shared by Ekaterina ???????? (@fab_girl__) on

 

Екатерина Галиченко е сред т.нар "Инстаграм звезди", именно благодарение на своите пищни форми, които с гордост показва. За още по-голям ефект тя често позира полугола и в предизвикателни пози, по което доста прилича на холивудската звезда. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????♠️

A post shared by Ekaterina ???????? (@fab_girl__) on

 

Нейното дупе действително не може да остане незабелязано, както и огромният ѝ бюст. Профилът ѝ в социалната мрежа е следван от над 40 000 фенове. 

Освен атрактивните телесни части, рускинята има много големи и плътни устни, изваяни скули и тънка талия. Моделът от Ростов на Дон твърди, че се занимава с гледане на карти таро и психология, както и със създаването на "красиви и изваяни форми" с помощта на фитнес тренировки.

 

 

 

Екатерина твърди, че именно благодарение на упражненията е успяла да се сдобие с такова тяло.

Независимо колко са искрени уверенията ѝ, много потребители гледат на тях с недоверие и често я критикуват. Тези критики придобиха невероятни размери, след като момичето бе разобличено от свой фен, изровил от архивите стари снимки на модела.

Не са малко онези, които моментално обвиниха Екатерина, че за видът ѝ са помогнали пластични хирурзи.

Ростовчанката отхвърля обвиненията им и обяснява, че тялото ѝ е резултат както на усилени тренировки, така и на правилно подбрания хранителен режим и не на последно място от добрите гени, които е наследила.

"Нямам нито една операция. Външността ми — това са тренировки. А устните ми са козметология, а не операция", категорична е Екатерина Галиченко.

Критиците ѝ са изровили нейни снимки от не толкова далечното минало, на които тя изглежда коренно различно. След появата на тези кадри, направен през 2016 година, мнозина изказаха съжаление, че Екатерина е променила външността си така драстично.

 

 

Сега обиколката на ханша ѝ е 105 см. Много от феновете ѝ вече се съмняват, че тя е на 20 години, защото след тунинга изглежда на доста повече.

"Защо се мразиш толкова? Какво си направила с тялото си?", "Скъпа, ами ти цялата си натъпкана със силикон!", "Престарала си се! А си била толкова красиво момиче", питат и критикуват в коментарите си нейни последователи и фенове в Instagram.