Колкото и невероятно да звучи, във филмите не всичко се оказва актьорска игра. Предлагаме ви няколко ленти, в които на актьорите не им се е налагало да се преструват, че изпитват любовни чувства към екранната си половинка.

Трудна свалка (2003)

Рики ( Дженифър Лопез ), която е убиец и мъжемразка, се ‘’подхлъзва’’ по един харизматичен мъж на име Лари ( Бен Афлек). След запознанството си с него животът на младото момиче започва да се насища с нови цветове и емоции. Приемайки ролята, едва ли Лопез е знаела, че както нейната героиня, така и тя ще се влюби в този висок, строен и красив мъж? По време на снимките на филма актьорите стават двойка в реалния живот.

Вики, Кристина, Барселона (2008)

Във филма Пенелопе Круз и Хавиер Бардем играят доста необичайна женена двойка. Горещият испански темперамент и на двамата актьори преливат от екрана. А тези емоционални фойерверки на екрана рефлектират и върху реалния живот, където се завърта вихрушка от емоции, които от своя страна еволюират в стабилен брак между Пенелопе и Хавиер.

Секс игри (1999)

Точно това, което наричаме ‘’любовна химия’’, се случва между актьорите Рийз Уидърспуун и Райън Филип във филма ‘’Секс игри’’, а и извън него - няма място за съмнение в искреността на любовните сцени между двамата.

Апартаментът (1996)

Докато текат снимките на филма, любовни чувства връхлитат малко известната италианка Моника Белучи и френския актьор Венсан Касел, който се славел с репутацията си на женкар. Двамата създават връзка, която години наред е смятана за най-красивата в кинематографията и извън нея.

Дневникът на едно пиянде (2011)

Филмът се оказва със съдбоносен ефект върху живота на величествения Джони Деп – актъор, обичан обожаван от милиони жени по цял свят.

Случва се така, че той (и героят му в ‘’Дневникът на едно пиянде’’) се влюбват в русокосата красавица Амбър Хърд. След снимките на филма Деп се разделя с дългогодишната си партньорка Ванеса Паради, от която има две деца, и предлага брак на младата актриса. Всички знаем обаче грозния край на скоротечно отишлия в любовното небитие брак.

В ритъма на танца (2006)

Много от нас обичат да гледат този филм отново и отново, и то не само защото ни кара да искаме да станем и да се разтанцуваме. Другата причина, заради която обожаваме ‘’В ритъма на танца’’, са очите изпълнени с любов и страст на Чанинг Тейтъм и Джена Дюън. В момента двойката е щастливо женена и се радва на растящото им момиченце.

Дни на грохот (1990)

Помните ли началото на кариерата на Никол Кидман, когато още имаше ослепителни червени къдрици? Това е времето, в което се запознава с Том Круз, снимайки филма ‘’Дни на грохот‘’. Любовта от екрана бързо се ‘’пренася’’ и в реалния живот на двамата актьори.

Алфи (2004)

В този филм красавецът и женкар Джуд Лоу няма особен проблем с ролята си на Казанова, а също и с любовните сцени със Сиена Милър. Може би, защото любовта на екрана се завихря толкова бързо, колкото и тази между двамата в истинския живот.

Мистър и мисис Смит (2005)

Има ли смисъл да казваме каквото и да е в този случай?

На снимката виждаме любимите ни Брад Пит и Анджелина Джули на снимачната площадка на този така съдбоносен филм. Всички знаем до какво довежда той: 12 години връзка, две от които като съпрузи, раждането на биологични 3 деца и още толкова осиновени. За съжаление и този брак не прокопса.

Невероятният Спайдър-Мен (2012)

Чаровният Андрю Гарфилд, точно като героя си, се оплита в ‘’мрежа от очарование’’ не само на героинята, но и на актрисата Ема Стоун. Двойката вече не са заедно в реалния живот, но когато тя спечели първия си „Златен глобус” преди няколко седмици, австралиецът недвусмислено показа, че още има любов за нея.