В последните си дни живот легендата на сръбската музика Шабан Шаулич се е занимавал с организацията на сватбата на своя син и е нямал търпение да сбъдне мечтата си - да го задоми, твърди ПИК.

Два дни преди катастрофата в Германия, в която загина, певецът е правил списък с гостите за сватбата на Михайло Шаулич, съобщи сръбският в. "Курир". 

Тържеството е било планирано за юни. "В деня, преди да тръгне за Германия, той говореше за това как ще изглежда сватбата на Михайло, кои свои колеги ще покани, за да пеят. Много се вълнуваше за предстоящата сватба. Най-щастлив беше миналата година, когато Михайлов му каза, че с приятелката му Даниела Мандич планират сватба. Шабан много искаше да ожени сина си и затова настоя да се вземе участия в организацията", коментира източник на изданието.

Шабан Шаулич загина в тежка автомобилна катастрофа на 17 февруари. Инцидентът стана след концерт на звездата в германския град Билефелд. На път към международното летище в Дортмунд колата на музиканта бе ударена от пиян джигит.