Треньорът на Байерн Нико Ковач посочи най-силната страна на Ливърпул преди утрешния мач между двата тима на „Анфийлд“ от 1/8-финалите на Шампионската лига. Според хърватския специалист мърсисайдци са перфектни на терена при промяна на темпото. Той не очаква резултат 0:0, а много здрава битка между двата колоса.

“Шампионската лига е нещо специално. Байерн винаги се е представял добре в турнира през последните години. Ливърпул е топ отбор, какъвто сме и ние. И те ще проявят уважение към нас. Ако играчите на съперника дадат 140% от себе си, ние трябва да отговорим със 150%. Ще бъде здрава битка. Ливърпул е перфектен при промяната на темпото. Не вярвам обаче да завършим 0:0, не си представям такъв резултат”, сподели Нико Ковач на пресконференцията преди мача.

“Атмосферата на “Анфийлд” със сигурност ще изиграе своята роля, но моите футболисти са свикнали да играят при такива условия. Когато утре вечер се появят на стадиона, те ще са наясно какъв е залогът. Само трябва да сме концентрирани и то от първата минута. За себе си имаме идея по какъв начин ще действаме както в отбрана, така и в нападение. Има много неща, които трябва да взема под внимание при избирането на състава. Кингсли Коман се чувства все по-добре. Да не забравяме, че през последната година той претърпя две много тежки травми. Важно е той да не усеща никаква болка. Оптимисти сме, че той ще може да бъде на терена. Франк Рибери обаче не мигна през изминалата нощ заради раждането на дъщеря му.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ