За втора поредна година предаването „Молескин“ ще отпразнува коледните  празници със специален брой на живо. След като миналата година живото студио на предаването беше в пловдивския квартал Капана, този път то се измества към улица „Отец Паисий“ и artnewscafé. 

На 18 декември от 17:00 всеки ще може не само да чуе, но и да види екипа на предаването „Молескин“ с водещи Виктор Янков и Стефка Цанева. Специален гост в живото предаване на „Молескин“ ще бъде Стоян Рудов или както е по-известен на берлинската клубна сцена като Charlie Smooth. 

Стоян е от Пловдив, но от години живее в германската столица, където работата му като диджей е свързана с множество безсънни нощи и приключения. В предаването „Молескин“ той ще разкаже повече за себе си, за музикалните си търсения и колекция от плочи, ще представи и любимата си музика. 

С музикалната си селекция в предаването Charlie Smooth ще подгрее и за предстоящите си изяви в България, сред които и емеблематичното вече парти ALL TOGETHER NOW на artnewscafé навръх Коледа в Stage 51.

Заповядайте на 18-ти декември от 17:00 до 18:00, за да слушаме и гледаме радио заедно!