Екипът на предаването „Молескин“ стартира 2016-та с нов проект. Рамката си остава същата като досега – гостите ще представят своята любима музика, но в новия формат това ще бъдат музиканти, които ще изпълняват свои любими песни. 

Концертите ще се състоят в Студио 1 на Радио Пловдив и в началото ще се състоят  ... тайно. Следвайте ни във facebook за повече информация и възможност да получите покана. Видео от концертите ще се качва онлайн. 

Иначе „Молескин“ продължава, както и досега, да бъде излъчвано всеки петък от 17 часа с повторение в неделя от 19 часа. 

Предаването с CABANA ще бъде излъчено на 29 януари.

GABANA са:
Виктор Стамболов – вокал, китара
Никола “Nixon” Джоков – барабани, вокали
Ангел Дюлгеров – китара 
Стойко Милев – бас

GABANA е рок група, основана в Пловдив в началото на 2000 година. Музикантите изпълняват собствена музика от самото начало, като песните са своеобразен микс от предпочитанията на членовете, което прави определянето на стил доста сложно. Едно, обаче става ясно още с първото парче – основата е чист рокендрол.


Виктор Стамболов (вокал, китара) и Никола (Nixon) Джоков (барабани, вокали) са сред основателите на групата, като от средата на 2012 г. в състава й влизат Ангел Дюлгеров (китара) и Стойко Милев (бас китара). Последният заменя оригиналния басист и съосновател Иван Динев (Моржа).


Групата е била част от множество фестивали и е осъществявала редица турнета в България и близки страни. Тази пролет излиза вторият дългосвирещ албум на GABANA, който ще бъде представен с национално турне. Първият диск излиза през 2006-а, носи името “DO NOT COVER” и е продаден в около 800 броя главно на концерти на групата.