24-годишната моделка, обвиняваща рапъра Крис Браун, че я изнасилил, проговори за случилото се. Бившият приятел на Риана и още двама мъже бяха арестувани в Париж по подозрение, че са извършили сексуално престъление в хотелска стая в парижкия хотел „Мандарин Ориентал“.
 
Пред сп. „Клоузър“ жената споделя, че е много уплашена от случилото се. Тя разказа, че срещнала Браун в нощен клуб на „Шанз Елизе“ чрез свой приятел. „Този приятел ме попита какво ще правя на другия ден и дали искам да се запозная с Крис Браун. Казах „да“ и на другия ден имахме среща в 11.30 ч. вечерта в „Мандарин Ориентал“, за да се срещна с рапъра“, обяснява тя.
 
Жената разказва още как първо отишли в нощен клуб, а след това в стаята на Браун. По думите ѝ, в разхвърляния апартамент имало 15 момичета и гърмяла шумна музика.
 
Моделката твърди, че е изнасилена в хотела. Когато я оставили, се чувствала ужасно и „изгубена“. Изчакала два дни преди да отиде в полицията.
 
Рапърът, бодигардът му и още един мъж бяха арестувани в понеделник в хотела, където били наели апартамент за 21 000 евро на нощ. След 48 часа те бяха освободени и Браун вече може да се прибере в САЩ.
 
Междувременно сайтът tmz.com. съобщава, че той ще съди моделката за клевета. По думите на адвоката му, срещу него не е заведено дело.