Новото попълнение на Лудогорец Серкан Юсеин се съгласи да каже няколко думи пред PlovdivDerby.com на изпроводяк:

„Искам да благодаря на Ботев Пловдив, на ръководството, на треньорите и на моите бивши вече колеги за всички прекрасни моменти, които имахме заедно. Аз никога няма да забравя от къде съм тръгнал и кой ми подаде ръка“, заяви Серкан.

Нека причината да избра да подпиша с Лудогорец, а не с Ботев Пд да си остане за мен. Не искам да влизам в подробности. Няма как всичката тази шумотевица да не ми се е отразила, но аз оставам здраво стъпил на земята и продължавам напред“, добави талантливият полузащитник.

На въпрос, дали е разочарован от коментарите на феновете на Ботев след новината за това, че е подписал с Лудогорец той отговори:

„Нормална реакция от феновете! Аз им благодаря за подкрепата, която ми даваха през всичките тези години и им пожлавам все така безкористно и неуморно да подкрепят Ботев Пловдив.“

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.