За повечето хора началото на деня е немислимо без кафе. Но не какво да е кафе - то трябва да е тонизиращо, с неповторим аромат и да ни накара да се усмихнем.

Всичко това ви предлага заведението Coffee Love Fresh, което разполага с широка гама от аромати и вкусове на марката кафе Pellini.


То се намира в центъра на Варна - на приятно и спокойно място на адрес ул. "Георги Бенковски" 41. Името му подсказва какво ви очаква там - ободряващо кафе, съчетано с прясно изцеден фреш от най-различни плодове, поднесени с любов. Към тях можете да се насладите и на страхотни десерти, приготвяни на място.

Сред кафе специалитетите в Coffee Love Fresh са карамелено лате, шоколадово, бисквитено, маршмелоу, пъмкин спайс лате, медено и други.


За собствениците на Coffee Love Fresh кафето е като религия. Те работят с асортимента на Pellini - марка, която се е наложила в годините по целия свят. Разнообразието е огромно и ще задоволи и най-изтънчения вкус на пристрастените към кадифената напитка.

Сред тях са Pellini Gusto bar N1 Vellutato, Pellini Superiore, Pellini Top 100 % Арабика, Pellini Aroma Oro и други. Кафето се предлага на зърна, мляно или на капсули.

 


Всеки, който е влязъл в Coffee Love Fresh, става негов ревностен фен. Заведението разполага с ..... места. Подходящо е за приятни срещи с приятели, както и за родители с малки деца.

За контакти: 
Варна, ул. "Георги Бенковски" 41
Телефон: 0892234441
Последвайте Coffee Love Fresh във фейсбук, за да виждате всички промоции в менюто!