Едва ли има жена, която да не иска да е секси, красива и стилна. Какви ли не неща правят дамите, за да имат безупречен външен тил. Каквото и да си говорим старата българска поговорка, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат, е в сила и към ден днешен. За съжаление обаче често хората се съсредоточават основно върху облеклото.

Затова сега от j решихме да ви покажем кои са най-актуалните модни тенденции, благодарение на които през 2019 година ще сте секси, ослепителни, красиви и стилни.

Кожена рокля и пола


Основната забележителност на този есенно-зимен сезон е кожената рокля. И следващата година е малко вероятно този артикул да излезе от мода. На първо място всяка жена, която е с кожена дреха, изглежда винаги секси. И второ, кожената рокля (или пола) винаги приковава всички погледи към дамата, която я носи, а и е лесно да бъде комбинирана с различни други дрехи – бяла тениска, синя риза и монохромна рокля.


 

Миди рокля


Независимо дали харесвате 70-те и 80-те години или не, то трябва да знаете, че дискотечната мода от онова време е отново актуална. Така че основната забележителност на 2019 година изобщо не е само съблазнителният мини модел, а и всички поли и рокли, които са с дължина до коляното.

Бюстие


Според модните експерти през 2019 година вероятно ще е подвластна на бюстиетата. Изглежда, че най-добрият начин да се подчертае грандиозното женско деколте и красиви рамене е именно този моден артикул. Така, че не се замисляйте, а направо си купете едно бюстие.

Плетена рокля и пола


Най-модните момичета на планетата единодушно добавиха плетена рокля и пола в своя списък на текущите тенденции за 2019 година. В края на краищата, тя може да се носи с маратонки, с яке отгоре и с обувки с ток. Модата, изглежда, никога не е била толкова удобна.



Червеното 


Все още не е назован конкретният цвят, който ще властва през 2019 година, но модните експерти твърдят, че това като нищо ще е именно червеният цвят. Така, че да имате рокля или пола в този цвят си е направо задължително. Този цвят е класически, изтънчен, но и много предизвикателно секси. А нали именно това иска всяка жена. / jenata.blitz.bg