Най-голямата любителска тенис лига в България закрива сезон 2018-а със своите награди ITL Awards. Традиционната празнична церемония ще се състои на 20 декември в „Патрон Бар“, на която ще бъдат наградени най-откроилите се любители тенисисти в няколко категории.

Мениджърът на Интерактив тенис Ивайло Цанков ще връчи купите на шампиона и на финалиста от последния за тази година Мастърс Lotto ITL Finals 2018. Финалният мач ще се изиграе няколко часа преди събитието, а името на победителя ще се разбере минути преди церемонията. Засега е известен само носителят на титлата „Най-добър играч на Интерактив тенис за 2018 година“. Това е Радослав Владимиров, който след класирането си за полуфиналите на Lotto ITL Finals 2018 е на върха в годишната ранглиста на лигата. Призове ще получат и класиралите се на второ и трето място в листата. Специални награди ще бъдат връчени и в следните категории: „Състезател, отбелязал най-голям прогрес през годината“; „Най-позитивен участник“ и специална награда за „Постоянство през годините“.

По време на събитието ще бъдат отличен и Sportal.bg - като медия, допринасяща за развитието на любителския тенис в страната.

На партито в „Патрон Бар“ са поканени всички приятели на тениса, бивши и настоящи шампиони на лигата. Началото е в 21 часа, а купонът ще продължи и след полунощ.