Близките и приятелите на европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова очакват с нетърпение предстоящия финал на „Фермата: Съединение“.

Всички се надяват, че една от най-успешните ни спортистки ще постигне целта, която си постави в шоуто – да стане първата жена-победител. Ваня има качествата, за да го постигне, а и придоби изключително много нови умения във „Фермата“ - научи се да кове, да цепи, да реже, както и да се справя със селскостопанските задължения.


Тя доказа качествата си и на боец, побеждавайки в два елиминационни дуела. В неделя вечер Ваня ще се изправи срещу останилите трима финалисти Роман, Росица и Дидо, за да премерят сили в най-тежката битка за голямата награда от 100 000 лева. Вълненията на близките на Стамболова са свързани и с най-голямата мечта на спортистката – да се омъжи за половинката си Веско и двамата да създадат семейство. Въпреки че любимият й не обича светлината на прожекторите, близки на двойката разкриха, че Веско може и да изненада Ваня с годежен пръстен.

Той имал намерение да й го поднесе точно на големия финал, но все още не бил напълно убеден в кой момент точно да го направи – дали преди началото на четиристранния дуел, с което да й даде допълнително хъс, за да победи, или в края на предаването, без значение дали е спечелила или не.