Искате да впечатлите половинката си тази зима? В следващите редове ще ви предложим една извратена сексуална позиция, с която ще си гарантирате незабравима Коледа.

Отвече ви разкрихме коя е позата, коятоРазказахме ви и кои са

В най-празничния месец пък сме решили да ви покажем една извратена секс поза, която може да превърнете в задължителна част от забавлението ви с половинката в спалнята.

Не позволявайте на връзката ви да изстине. Има много начини да поддържате огъня жив през този сезон дори и в спалнята. Експериментирането с различни секс пози може да разпали допълнително страстта между вас.

Предлагаме ви да опитате с позата Лъжичка. Двамата лягате един до друг настрани, мъжът е зад вас и може да ви обладае. Не е нужно веднага да прониква. Може просто да допре слабините си до вас и да ви целува по врата, докато не ви възбуди достатъчно.

Позата позволява на партньорът ви да си играе с клитора ви и така буквално да ви отведе в Рая. Освен това с тази поза той може лесно да стимулира всичките ви ерогенни зони, може да шепне мръсотии и палави думи в ухото ви.

За по-голяма стимулация ви препоръчваме да използвате и секс играчки – например вибратор или пък вибриращ пръстен за него./jenata.blitz.bg