Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира всички актуални новини около „червените“ преди сблъсъка с Ботев (Пловдив) в Първа лига и разкри какви са шансовете на звездата на „канарчетата“ Тодор Неделев да бъде привлечен на „Българска Армия“. Според треньора националът е добър футболист, но едва ли ще премине в ЦСКА.

– Мачът с Ботев (Пд)?
– Мина много време от мача в Пловдив и се надявам да се направили необходимите анализи. В неделя ще бъде напълно различен мач. Ще играем у дома, пред нашите привърженици което ще затрудни Ботев. Не си правим илюзии обаче, че ще бъде лесен мач, защото те са много добър отбор, който се намира в добра форма съдейки по резултатите. Очаквам от моите футболисти да излязат напълно концентрирани и мотивирани от първата минута за да спечелим убедително.

– Кой играч на Ботев би отличил – Тодор Неделев?
– Той е звездата в отбора им. Определено е играч, който изпъква със своите умения, това не е тайна. Намира се във фантастична форма и в неделя трябва да внимаваме с него.

– Би ли работил с Неделев в ЦСКА?
– Той е добър футболист, но това е всичко което мога да кажа. Доколкото знам, на този етап шансовете той да се превърне в играч на ЦСКА не са особено големи. Като цяло има и други футболисти в Първа лига, които смятам, че имат качествата да играят в още по-силни отбори. Както казах Неделев е един от най-вълнуващите футболисти в лигата, но това че е свързван с ЦСКА според е малко повече плод на спекулации от медиите колкото нещо наистина реално. Много са, не смятам да изреждам имената на всички, защото последствията могат да бъдат сериозни. Казвам го като генерално впечатление.  В България има добри футболисти, а Тодор е един от тях.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.