Аманда Тиг твърдеше, че е открила сродната си душа в лицето на духа на 300-годишния пират от Хаити - Джак. Припомняме, че булката нае катер, а след това отплава в международните води близо до Ирландия, за да вдигне там венчавката с пришълеца от ония свят. Петте й деца от предишния й брак я подкрепиха в решението й. 

 

 


Но сега  Тиг разкрива, че с брака й е свършено. 

"Е, чувствам, че е време да споделя с всички, че с брака ми е свършено", споделя Аманда чрез социалните мрежи. 

"Ще обясня всички своевременно. Засега обаче всичко, което искам да кажа, е да бъдете много внимателни когато се занимавате с духове. Не трябва да се забърквате с такива неща", пише още Тиг. 

Аферата на Аманда и отдавна починалия пират започва през 2014 година. Тогава тя е усетила енергията му в леглото си и поискала да направи контакт с духа. В един момент осъзнала, че може да разговаря с него. 
 

 
 
 


Тя твърди, че той е бил неотлъчно до нея. Гледали телевизия вкъщи, возил се в колата й и така постепенно двамата се опознали. Аманда разказва, че не след дълго започнала да изпитва силна любов към духа на Джек. 

"Колкото повече го опознавах, толкова повече започвах да го харесвам. Един ден просто ми каза, че сме заедно, но аз никога преди това не бях имала отношения с нещо различно от човешко същество. Направих проучване и разбрах, че има доста хора в "духовни" връзки", разказва още Аманда. 

Аманда има 5 деца от предишния си брак, но твърди, че никога не е изпитвала толкова силна връзка, колкото тази с Джак.