Понеделник ще даде доста динамичен старт на новата делова седмица. Това се отанася за всички от представителите на зодиака, които се стремят към цялостен успех преди края на деловия период.

Бъдете реалисти, когато преценявате ситуациите около вас.
Хороскоп за утре ОВЕН
Напрегнат, но успешен ден
Ще ви привличат повече онези изяви, чрез които можете да изразите богатата си душевност и индивидуалност. Понеделник подчертава, че ще възникнат остри противоречия във взаимоотношенията ви с колеги в службата, с партньори, или в обществения сектор, които трудно ще овладеете. Очертават се хубави възможности за реализация на лични цели и за поемане на нови делови задачи или нова работа.

Хороскоп за утре ТЕЛЕЦ  
Сполука
Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Успешен ден за осъществяване на целите, добро решаване на проблеми, но и коварни ситуации в деловите среди, от които не е трудно да се освободите ако сте по-наблюдателни и предпазливи. В личен план ще започнат промени, които ще продължат няколко месеца. Финансова сполука.

Хороскоп за утре БЛИЗНАЦИ
Материален успех
Потиснете раздразнението си, ако възникне такова и се отнесете благосклонно към суетата около вас. В служебен план и по въпроси от материално естество, Близнаците ще регистрират успех през този ден. Във взаимоотношенията си околните е хубаво да избягвате конфронтирането, защото евентуалното изостряне ще се превърне в истински повод за продължително и тежко противодействие.

Хороскоп за утре РАК
Добри постижения
Финансовото ви състояние ще ви позволи да се поглезите, като попълните гардероба си с дрехи, отговарящи на новите модни тенденции. Хубав ден, разкриващ чудесни възможности за печалби и материален успех. В делово отношение се очертава силно напрежение, чиито източник ще са противоречията и несъгласията. Внимавайте!

Хороскоп за утре ЛЪВ
Сполучлива реализация
Въпреки почивния ден с удоволствие ще се съсредоточите върху служебните си задължения. Понеделник е сполучлив за осъществяване на лични и на делови цели, но носи и предупреждение за честност. Не си позволявайте да го пристъпите, защото силно ще си навредите. Скоро Слънцето ще навлезе в Козирог, и ще последват тежки моменти, които сега сте в състояние да предотвратите.

Хороскоп за утре ДЕВА  
Избягвайте служебните конфликти
Ще насърчите близък човек да повярва в силите си и да се развива професионално. В службата възникват неприятни ситуации, които носят голямо напрежение. Действайте така, че да балансите ситуацията. През този ден ще постигнете много добри резултати в контактите и при провеждането на преговори или при осъществяване на пътувания с материални цели.

Хороскоп за утре ВЕЗНИ
Материална сполука
Желанието за почивка ви кара да гледате на ангажиментите си с досада. Превъзходните възможности на Везните за реализиране на служебните задачи и за осъществяване на финансовите и материалните си цели са ярко подчертани, но вътрешно мнозина ще останат неудовлетворени от деня поради конфликти с околните. Последните често са породени от клюки и кавги.

Хороскоп за утре СКОРПИОН
Силно плодотворен ден
Повечето от вас ще предпочетат да бъдат днес в къщи и да свършат работа по дома, която отдавна отлагат. Денят ня Скорпионите е доста сполучлив за реализация на лични цели, за сполука в любовна и за парични печалби, но същото може да се каже за провеждане на преговори и за осъществяване на сделки. В службата избягвайте конфликтите.

Хороскоп за утре СТРЕЛЕЦ
Успешен, но и напрегнат ден
Предизвикателствата ще ви мобилизират въпреки изкушенията, с които ще ви се наложи да се преборите. Ярко раздвижен ден, със значителни дадености за финансов и делови успех, но и с изразителна нервност. Владейте се и не влизайте в спорове. И на вас ви предстоят промени, които в повечето случаи кореспондират професионалния живот.

Хороскоп за утре КОЗИРОГ
Действайте мобилизирано
Погрижете се за себе си, като не пренебрегвате възможностите, които ви се отварят. Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса. Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате.

Хороскоп за утре ВОДОЛЕЙ
Хубави  възможности, но не изпускайте нервите
Денят ви ще премине според очакванията, разбира се с малки изключения. Понеделник разкрива много добри възможности за Водолеите, които са се насочили към реализацията на желана цел. Сега най-важното за вас е да овладеете стабилно нервността си, и да не се превръщате в арбитри на нечии спорове. Денят е печеливш, а за мнозина и силно емоционален в любовен план.

Хороскоп за утре РИБИ  
Избягвайте паричните спорове
Разговор с интересен събеседник ще подобри настроението ви, и ще ви се отрази тонизиращо. Благоприятен и сполучлив, понеделник предоставя много добри възможности за осъществяване на стара цел, или на въпрос, по който вече действате усилено.Стабилността ви е изразителна, но днес избягвайте споровете по финансови въпроси, защото ще последствията ще са доста неприятни.