Локомотив загуби с 0:3 от Левски в мач-реванш от 1/4-финалите за Купата на БФС при набор 2005. Срещата се проведе под непрестанен дъжд на наводнения изкуствен терен на Лаута и напомни за култовия филм с участието на Кевин Костнър "Воден свят". В главната роля в родния вариант на лентата влезе нападателят на Левски Антоан Стоянов, който бе над всички в двубоя и се отчете с два гола и асистенция. Така с общ резултат 1:6 "сините" продължават на полуфиналите.

Двубоят започна с повече владеене на топката от страна на столичани. "Черно-белите" обаче отговаряха с далеч по-чисти ситуации за гол. В 12' Станислав Дошев се озова сам срещу стража на "сините" след дълъг пас по диагонала, но изстрелът му не намери рамките на вратата. Три минути по-късно пловдивчани стигнаха до нов пропуск. След центриране от фаул и меле в наказателно поле коженото кълбо се озова в играч на черно-белите, който от три метра шутира покрай страничния стълб. В 29' Левски наказа пропуските на Локомотив. При добре организирана атака на гостите играч на столичани стреля от близка дистанция, стражът Денис Стоянов спаси, но Антоан Стоянов направи добавка - 0:1. В края на полувреме "сините" стигнаха до пряк свободен, но нямаха успех.

През втората част на играчите бе още по-трудно да покажат какъвто и да е футбол, предвид множеството образували се локви и спирането на топката в тях. В 51. Левски имаше възможност да удвои. Стоянов бе изведен сам срещу вратаря на Локо, преодоля го и на празна врата среля в страничната греда. Все пак пет минути по-късно нападателят поправи грешката си, след като с удар от 10 метра резлизира втория си гол - 0:2. В 59' сините" стигнаха до трето попадение. Този път точен бе Любомир Тодоров, като с асистенция се отчете една от многото локви на терена - 0:3. До края ан срещата Локо опита да върне поне едно попадение, но това не се случи.

 

Припомняме ви, да посещавате редовно и нашата нова платформа www.glastv.glas.bg където ще можете да откриете всички резултати от кръга в Елитната до 19г., Елитната до 17г. и Елитната до 15 г. Това е сайтът, който мигновено след края на мачовете обновява своето Класиране в U19, U17 и U15. Освен това можете да видите програмите за предстоящите кръгове в Елитните до 19, 17 и 15 години, както и да намерите предстоящи живи предавания и записи от мачовете сортирани по възрасти (Елитната до 19 г., Елитната до 17 г. Елитната до 15 г.). В www.glastv.glas.bg лесно ще разберете, кои мачове предстои да излъчим НА ЖИВО, като посетите секцията ПРОГРАМА НА GlasTV.