Журналистка от The Sun провери реакцията на минувачите, когато видят огромната й задница. В своята колонка Хали Ричардсън разказа за своя експеримент.

Журналистката пише, че принципно носи скромния 10-ти размер, така че била заинтересована да види дали може да се справи с голямо и кръгло дупе като това на Ким Кардашиян. Тя използвала примитивен екип с фалшиво дупе, което тя си купила от Amazon. Така дупето й станало 18-ти размер. 
Според журналистката най-трудното за нея било да намери точните дрехи. Момичето непрекъснато трябвало да издърпва панталоните си, които се плъзгали по бедрата си.
 
"Със сигурност започнах да изпитвам огромно уважение към стилиста на Ким за намирането на дрехи, които отиват толкова много на неината фигура", споделя тя. 
Освен това огромният размер пречел на Хейли в трапезарията - тя трябвало да поиска човека, седящ зад нея да се премести, и то два пъти, за да може жената да седне на масата. 
 
Журналистката добавя, че огромното й дупе предизвикало толкова огромно внимание. "Когато се облегнах на бара в местния кръчма, можех да почувствам очите на всички, когато си поръчах питие", казва Хейли. 
"Хората не можаха да спрат да се взират в огромното нещо зад гърба ми. Като цяло жените не изглеждаха твърде впечатлени от моя щедър задник, но мъжете - определено", казва още тя.