Едва ли има жена, която да не си е патила от приятелка. Мисли си, че може да разчита на нея в добро и в лошо, доверява й се, а в един момент тя й забива нож в гърба, завъртайки главата на любимия й.

След грозното предателство, което е извършила, тя се превръща в най-омразният човек на света. Но жените, способни на подобно нещо, въобще не са злобни вещици. Точно обратното - в дъното на душата си те са много нещастни.

Ако се вгледате по-внимателно, ще забележите в тях малко отхвърлено момиченце, на което някога е нанесена огромна душевна травма. Именно по тази причина те са готови на предателство, но не от злоба, а от отчаяние и самосъжаление!

В тази статия ще ви разкажем малко повече за признаците, по които много лесно можете да разпознаете дали приятелката, с която споделяте всичко, е готова без да се замисли да ви забие нож в гърба. Вгледайте се внимателно във външния й вид и имайте едно наум, ако забележите някой от тези шест признака! 

Големи тъжни очи

Големите очи, изпълнени с копнеж и тъга, като на изоставено дете, издават отхвърления и нещастен човек. Такива очи отчетливо се открояват върху лицето, привличат вниманието, очароват и предизвикват възхищение и комплименти. За тях хората обикновено казват: "красиви, но толкова тъжни". Жени с такива очи са в състояние да отмъкнат мъжа на най-близката си приятелка.

Дълги, увиснали ръце 

Сигурно си забелязала, че приятелката ви има слаби крака и дълги ръце, които висят неловко. Те създават впечатлението за безпомощност и предизвикват чувство на съжаление. Най-често притежателката на такива ръце подсъзнателно е много срамежлива и не знае къде да ги сложи, особено ако всички погледи са вперени в нея. 

Извит гръбначен стълб

В днешно време много хора страдат от сколиоза, но извитият гръбначен стълб е признак на неувереност. Сякаш гръбнакът отказва да държи тялото на стопанина си изправено и търси помощ. Жената предателка винаги се нуждае от психологическа помощ и подкрепа, но никога не говори за това. 

Липса на мимики и жестове

Внимателно се вгледайте в приятелките си и колежките на работа. Сред тях със сигурност ще се намери такава, която не показва емоциите си. Тя се усмихва през зъби (напълно искрено, просто не може по друг начин) и дори по време на най-разгорещените спорове остава неподвижна като скала. Това говори не за спокойствие и самоконтрол, а за дълбоко травмиран човек, който е сложил маска, за да скрие огромната вътрешна болка. 

Изкуствени гърди и мигли

Да отмъкнеш чужд мъж и да разрушиш нечие семейство е предателство. Момичето, което е способно на това, може да изглежда прекрасно, но вътрешно е много неуверено. Често тя прибягва до различни процедури, за да усъвършенства устните, гърдите, носа си или пък само миглите. За нея чуждото одобрение е важно колкото и въздуха, който диша. А най-голямата й цел е да се хареса на мъжете, включително и на вашия. 

Понижен тонус 

Още един характерен признак, по който можете да различите предателката до себе си. Мускулите й са слаби, сякаш недоразвити. Тя е висока, слаба, но леко отпусната. Тялото на такава жена издава какво се случва вътре в душата й. Тя е уверена, че не може да постигне нищо сама и се нуждае от подкрепа от всички страни. Създава впечатление на дете, на което ви се иска да помогнете и единственото, което буди, е съжаление. /jenata.blitz.bg