Нови разкрития за протестите направи преди минути бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. "БСП  нямала нищо общо с протестите ли? Вижте тези снимки. Човекът, който се е заметнал с бългаското знаме и дава интервю, а после го има и с мегафон на другата снимки, е един от инициаторите на протеста в Ямбол. Казва се Любо Георгиев. Той е съпруг на Катя Георгиева, председател на БСП Ямбол, член на НС на БСП и на групата съветници на БСП в Ямбол", написа той на страницата си във Фейсбук.

Същата минава за голяма любимка и много близка на Корнела, която и е обещала да е кандидат за кмет на Ямбол догодина, допълва Тодоров. 

Протестите, макар и с малцина участници продължават въпреки резкия спад на цената на горивата. Исканията на шепата протестиращи е за смяна на системата, но и самите те не могат да обяснят как точно ще се промени системата. Майките пък, които продължават протестите въпреки отпуснатите средства от правителството за децата с увреждания, промените в закона и оставката на Валери Симеонов, се разделиха на лагери и се изпокараха помежду си.