ай-актрактивният клуб в България от веригата Megami Club, стъпи в град Пловдив точно преди една година.  За това време се наложи със своята провокативност и иновативност. С изненадващи, добре организиран и впечатляващи шоупрограми и тематични партита, Богинята на нощния живот постави нови правила, които всички спазват.
 

През предстоящите няколко вечери, Megami Club Plovdiv ще отбележи по специален начин своя първи рожден ден. Всичко ще започне в сряда с уникалното участие на гръцката звезда Giorgos Giasemis. Той има тотални хитове в кариерата си, а може да се похвали и с дуетни парчета с българските поп-фолк звезди Анелия, Цветелина Янева и Константин. През цялата нощ входът ще е свободен за студенти.

Огън жената на поп-фолка - Камелия ще завихри достоен купон в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Певицата има и нов супер хит - "Името ти", който със сигурност ще изпълни няколко пъти за публиката.

Тотално хитова ще е петъчната парти вечер в Богинята на нощния живот. Тя ще е със специалното присъствие на Мария и Гъмзата. И двамата владеят сърцата на публиката, и двамата имат любими на феновете песни. Лудото парти е гарантирано. 

TOP OF THE TOP Birthday партито на Megami Club Plovdiv ще е в събота. Не го пропускайте, както и очаквате, ще бъде зрелищно, пишат от zvezdno.bg
 

По повод първия си рожден ден Богинята на нощния живот, през цялата седмица, ще посрещне без вход всеки свой гост, който се настани в покоите й до полунощ.