Екзотичните острови винаги са привличали като магнит бохемите на Пловдив! За двама от тях обаче красивите дестинации не са поредната екскурзия, а начин на живот.

Ангел Дичев и Иван Ангелов прекарват по-голямата част от годината сред лукс и обаяние, а полетите до родния Пловдив решават да отлагат в последния момент, докато избират нова точка от света, която да покорят.

Само за година атлетичните мачовци обиколиха куп удивителни места, като в момента се намират не къде да е, а на едно от на-известните места за забавление на богатите – Карибските острови.

Въпреки това, Ангел и Иван успешно съчетават пътуванията си с бизнес ангажиментите, които имат в града на седемте тепета.

Ангел Дичев е собственик на фирма „Тропика дизайн”, която е специализирана в търговията с мебели. Няколко години той живее в САЩ, където завършва елитните университети Perry Meridian High School в Индианаполис и California State University в Калифорния. След като се завръща в България през 2012 завършва и Американския университет в Благоевград.

Иван Ангелов държи известната верига сладкарници „Криспи” и е възпитаник на Аграрния университет в град Пловдив.

И докато хората в Пловдив са в очакване да прехвърчат първите снежинки, чаровните момчета събират тен в луксозния резорт Sandals Barbados на остров Барбадос. Той се намира в Сен Лоренс и разполага с частен плаж, изкушаващ с белия си пясък, синя вода и множество палмови дървета.

Преди това, Ангел и Иван прекараха седмица на не по-малко привлекателния остров Аруба.

Красивото кътче в Карибско море е територия, на която се срещат представителите на най-мощните мафиотски фамилии по света и туристите любители на топлите слънчеви дни и кадифените плажове, обсипани със ситен пясък..

Там чаровниците се отдадоха на офроуд приключения и не пропуснаха да посетят прочутия “Фламинго плаж”.

Розовите пернати птици не могат да бъдат намерени на нито един плаж на Аруба, само на частния остров, собственост на курорта и казино Renaissance Aruba.

Приятелите могат да се похвалят и с колоритни снимки от Колумбия, Сингапур, Испания , Турция и Германия, които също посетиха през изминалите месеци.

Пътешествията не свършват дотук! Пловдивчаните прекараха едно незабравимо лято на гръцкия остров Миконос в четиризвездния хотел Ilio Maris, от който се открива прекрасен изглед към морето и прочутите вятърни мелници на града.

В слънчевите месеци, пътешествениците не забравиха и за родната България, която не отстъпва по нищо откъм красиви кътчета. Караджов камък, връх Мальовица, Девин, Лозенец и Слънчев бряг бяха само част от дестинациите.

Картината не беше по-различна и през изминалата 2017 година, когато пловдивските бохеми отскочиха до Хавана (Куба), Канкун (Мексико), Барселона, Париж и много други.