Носителката на титлата „Мис България 2015“ Марина Войкова се сгоди за ексгаджето на Елен Колева – бизнесмена Давид Бонев. Щастливата новина сподели бъдещата булка, като качи фотос от романтичното предложение, което любимият й направи на плажа в Пукет, Тайланд. Там Бонев отправил незабравимо предложение, изписвайки с огнени букви „Омъжи се за мен“. Отговорът на Марина, разбира се не закъснял.

Попфолк изпълнителката Ани Хоанг и половинката й  - Люси Иларионов са сгодени от четири години. Красивата виетнамка казала заветното „ДА“ на режисьора, който държал да узаконят отношенията си. С течение на времето обаче двамата разбрали, че подписът не значи нищо о решили да не се женят. „Мога да дам много примери за хора, които вдигат сватби и не са щастлив. Е, ние не сме от тях“, споделя Ани пред "Телеграф".


Оперната певица Габриела Пеева от трио „Сопрано“ също каза „ДА“ по време на романтично пътешествие, но в Барселона. Любимият й подготвил всичко с помощта на другите две момичета от триото, а Габи останала без дъх, когато получила предложението от най-високата точка на площад Каталуня.

Колежката й Биляна също бе изненадана с нестандартно предложение. През декември миналата година тя пя на концерт в Пловдив, когато на сцената излезе приятелят й и извади годежен пръстен по мярка на красивата оперна певица.


Синът на Динко Динев – Иван предложи брак на Петя Стоянова, известна с псевдонима си Пенелопе. Тя и Иван са двойка от няколко години, а крачка към узаконяване на връзката направил Иван. Милионерският наследник коленичил пред любимата си с пръстен обсипан с диаманти.